Затишшяvk ruta Рута

Чорт побери,я люблю дивитись в те кляте вікно!
роздивлять на небі зорі,
мріяти про залите бурею емоцій повідомлення,
на телефоні!

Можу годинами дивитись фільми про дійсне кохання,
наче забальзамована троянда,
запиваю гірке душевне надбання,
немов кут на 90 градусів,
хочу змінити все,
наче пісня на паузу,
поки вітром голову не знесе....

Хочу,драму,істерику,справжню експресію,
як у Давінчі або у Рембранда,
спалахи феєрверків,
кохання з різними формами,
дивовижні феєріі з масою спогадів..

Уся невловима сила вдуші,
повертається знов до нерішучості на мому вікні....
всі ці думки я морально закатую,знищу,
бо перед кожною бурею,буває затишшя*


Рецензии