Молитва Мам

Зоря, стає над нашими степами

Та вітер, шаленіє звідусіль

Ой мамо, та як  Ви нас повідпускали

З рідного дому, у далекий світ.



А там, лишень поглянь

Там сонце світить, не так, як у рідному краю

Там нас кохання тільки губить

Лишь Ваша віра, береже любов мою



Любов до рідного порогу

Любов, до зорь, до шепотіння крил

Що знову нас покликали в дорогу

Нехай молитва Мам, нас збереже  в житті


Рецензии