Молитва

Я зачаїв свій подих, мила!
Щоб посміх, сміх,твоє зізнання
Не загубить хоча б на мить.
Твоє запрошення,обрання
Мене чарує кожну мить.
Ми лиш удвох, та ми,як крила,
Що піднімають в неба синь
Ми знову разом,знов шепочуть
Любові ніжні імена
Ми вдвох з тобою,не пророчі
Ми пишем разом ,ти та я
Ми знов заплутались в тенетах
Кохання, що  мовчить з тобою
Хай зачекає вся планета
Ми всі чекаємо Любові


Рецензии