Паралельные миры

Ось пригода почалась
ти там
я тут
світи розлук
серце віддам
щоб злити душі навік

Може звити вузол
з почуттів
твоєї і моєї душ
щастя не поруш

Цілюща вода
обрамляє квіти наших стосунків
що ж давай...віддайся поцілункам
цього єдиного життя


Рецензии