Листи, подяка та тривога укр

Листи, подяка та тривога,

Що моє сердце оповила.

Та може, я пишу сміливо

Та може варто, не про милих.

Чому? Кохання наше... вічна тема

Ну, як прожити без любові,

Як на рушник удвох стаємо

То обіцяємось до крові.

Прижити разом, безтаємно

Удвох здолати всяке зло.

Як сонце світить та в  біду



Я по життю, шукаю щастя.

Навіщо? Поруч жде воно


Рецензии