Безкоштовна Коштовн стьvk ruta Рута

А в мене в руці-зелений смарагд,
та серце рубінами вкрите,
за плечима справжнісінькі крила порад,
ноги покриті смачними сапфірами!

Вмію лікувати душу без болю,
нехай гній вийде рікою,
я врятую тебе позолочиним словом,
бо тепер я завжди з тобою!

Відкрий мої сині двері,
завітай до мене вранці,
ми будем з тобою мовчати,
а наші душі стануть коханцями!

Та ріка пропливе між нами,роками,
ти завжди будеш зі мною,
тобі я покажу свій океан,
який я називаю-*любов*ю*!

Подейкують ,
що тебе знайшли просто неба,
ти був самотній і дуже голодний,
а мене,
знайшли десь там...,далеко,
де світить самотня Венера!

Знаєш,
користуйся мною, скільки захочеш,
для тебе,в мене стовідцоткова готовність,
бо занадто просто,
я безкоштовна для тебе коштовність!


Рецензии