Капiтал дикуни

Перепродують все і купують,
Заробляють собі на життя,
Виробництва великі працюють,
А маленькі пішли в небуття.

Тож народ і пішов торгувати,
Спекулянтами стали усі,
Капітал дикунам руйнувати,
Це ховати у воду кінці.

Промисловість легку зруйнували,
А цукрові заводи – не всі.
Все обладнання в брухт поздавали,
Багатіли ось так ці людці.

Їхня влада в країні панує,
Безробітних хоч греблю гати,
Інженер на базарі торгує,
Собі працю не може знайти.

Тож він їде в Європу й Канаду,
Там до праці своєї стає,
Проклинає усю нашу владу
За життя безробітне своє.
30.05.13.


Рецензии