Приземлёные

Недалекі від свого життя
відірвані правнуки підземелля
з назвою безвість...

Кудись ідуть
прагнуть змінити на свій лад
даремно...нічого не знайдуть

Не зрозумієш нічого
спитати лінь
з деградацією поколінь

не маючи уяви про світ важких ідей
заохочень і поклонінь
всіх разом склей

Без провидіння, без цілі
йдуть наші покоління
без значущості свого "я" в світі


Рецензии