Боvk ruta Рута

Тримаєш мене за зап*ястя,
явно не рахуєш пульсу...
по-перше я не люблю лікер,
по-друге вже нема змісту після такого по-перше!
........пропущу...

Ти далі будеш мовчки дивитись на мене,
дозволь мені сині очі на паркетне диво,
опустити знов,
я не права,
але я не хочу тебе жаліти,
бо жалість -це майже любов!

Не відкривав до останнього оборонні жалюзі,
а тепер навіщо мені??
це все треба...
можливо обіцяні гори і місяці щастя з тобою ,
були правдиві,
але запиваючи гіркі табу,
саме правда здається брехнею!

Стискай ненавістю,як метелика однокрилого у руці...
я злетіти до неба не зможу,
не марнуй час,любий, користуйся цим!
ти по барськи ж мене відпустиш,руками по крилами ковзати,
а хоча може цей правильно,
бо ж *народжені літати,
ненароджені повзати!*


Рецензии