Етап

Цього тижня новий розпорядок
все на місцях
вже новий порядок
для нових невдах

соціальних збочень
вже без заохочень
без нового провидіння
вже не так як раніше
без прозріння...
аби не гірше

Знову рухаємось в нікуди
час втрачаємо на очах
все банально до простоти
згасаємо...
на рідних вустах

Ось вихід до останьої станції
зупинка Кінцева
всі зійдемо там, питання без абстракції
відповідь миттєва...


Рецензии