От всеvk ruta Рута

Закінчаться гроші сховані під комином на чорний день,
почнеш всі речі по волі збирати,
в голові порожнеча на тисячі миль,
її парфуми раз і назавжди вивітрились з твоєї кімнати!

Одяг непопрасованою горою стелить підлогу у ванній,
кран видає лишень заїржавілу смердючу воду,
вона дуже любила тебе,
але ще більше вона любила свободу!

Її фіолетові фіалки на підвіконні,
блищать на сонці та дарують згасаючі промені,
замість коханої,в пам*яті залишилось лише лице,
та багаті на подіі спомини....

Ця квартира занадто багато знає,
щоб ти міг у ній спокійно спати!
забири з неї усе,
вона пішла і ти йди назавжди-це кінець,
от і все!


Рецензии