Скворец и белка на украинском языке

Минулоріч в горіховім дуплі
Жили шпаки, що в вирій полетіли.
А рано вранці навесні
Його дві білки заселили.

Скакали білки по гілках,
Збираючи горіхи цілі.
Аж раптом шпак - веселий птах
Майнув в домівку свою милу.

А там гніздо, там білченя...
Злякався шпак, злетів на гілку.
Пострибав трохи по гілках
І тут зустрів красуню білку.

Ти хто? - спитався в білки шпак.
Я - білочка, тут господиня.
-І що тепер, мені ніяк
Не оселитись тут однині?

Та що ти, шпак!- сказала білка.
Дивись - дупло на другій гілці...
Сусідом будеш нам, повір!
І нас не троне кішка - звір!!!


Рецензии