no mercy

1куп.
so many people around
should buy new minds for them self!
and to new world,that we found
they couldn't ever belive!
exept disaster and death
they haven't any to proud!
and my refrozened heart
becoming scream for around!

пр.
no mercy!
bring out you'r deads!

2куп.
а в заколдованном сне,
что долго мучил меня,
нас подводили к стене;
покорно ждал я огня!
и в беспокойстве ночей,
когда не мог я уснуть,
я слышал лязги мечей
и рвал тот крик мою грудь:..©


Рецензии