В оч куванн vk ruta Рута

Стільки позаду днів прожитих,
у розпачах,злиднях,і холоді,
а ж не віриться,що стільки зайвих думок,
вітали у мому власному просторі!

Ніби все це була вічність для каторжної,
яку вбивали кожну годину,
в любий день любий тиждень,
клянусь, я б віддала усе,
тільки б побачити тебе бодай на хвилину!

Я б самотужки проклала колії,
збудували злітну смугу,придбала б собі корабель,
щоб дістатись туди,де ти дихаєш,
і де починається і закінчується кожний твій день!

Коханий,я вбиваю той клятий час до нашої зустрічі,
яка б не була погана,тільки я тебе варта,
ти обіцяв,що приїдеш у п*ятницю,
а ця п*ятниця нарешті -вже завтра!!!


Рецензии