Таката

Вже глибока осінь за вікном
Та для неї гра фортепіано
У безмежність ллється молоком
І хода руки в ній бездоганна.

Під холодним вітром листопаду
Її голос сильно так бринить
І дзвінкою крапля водоспаду
У безмежність, ніби сон летить.

Ця таката вічності осінній
Лиш маленька іскра майбуття
І такій самотності безцінній
Не було й не буде вороття.


Рецензии