1ндики


У бабусі є індики...
Тільки дуже їх боюся:
Всі вони сичать на мене,
Як в червоне одягнуся!
Крила пишно розпускають,
Йдуть на мене грізно…
Отоді від них втікаю,
І волаю  слізно…
Не вдягатимусь ніколи
Я в  червоне   у  селі!
Не було щоб  перепону
Ні індикам, ні мені…


Рецензии