Маг я, як словник в, так... Рута

Скільки цінного в одній фразі??
як одим словом можна вдихнути нове життя?
скільки подарованих емоцій,
ми всмоктуєм кожного дня??

Як необачною паузою ,
можна змусити серце замовчати навіки,
як грають на нервах тези,
розтавлені мов би за алфавітом!

В якому швидкому темпі,
мучають нас зворотами,
вдивляючись прямісінько в душу,
тими які з двох сторін виділяються комами!

*йди геть*
*залишся*
*далі без тебе*
*нема більше ніякого *ми**
*ти нікуди не підеш*
*спокійно*
*або я,або ти!*

*коханий,обійми мене сильно*
*я Бога про тебе молю*
*зі мною усе впорядку*
*я так сильно тебе люблю*


Рецензии