***

навіщо...навіщо...Навіщо ти так?!
Шматки відгризаєш повільно!
Дозволь мені зникнути,
хоч на хвилину, -
я цього терпіти не вмію!

І горе своє я вже стримую ледь, -
на рингу надія вмирає!..
Благаю, спинись...або швидше вбивай!
Як біль цю терпіти не знаю.


Рецензии