Импресия

Глогова сватба.
Шипков венец.
Макови хороводи.
Вятър се радва.
Славей-певец
лее в гората си родна
пролетни химни.
Дъжд. И дъга -
мост към небесни покои.
Само безименна
стара тъга
кука в усоите мои.

29.05.2013 г.


Рецензии
На Шипке всё хорошо.
С улыбкой Геннадий.

Геннадий Полежанкин 2   20.10.2014 20:40     Заявить о нарушении