вогнi

спробуй забути слова і долоні
твоє фото з пам'яті зникне скоро
спробуй змінити, помінятись ролями
життя - порнофільм з відкритим фіналом.

ніхто не помітить, як світиться знову
забута дорога до твого порогу
і як в темноті загораються тихо
маленькі вогні великого міста.

і поряд з тобою, далеко надворі
ідуть незнайомі, німі перехожі
тримають за руку і дивляться тихо
як гаснуть вогні цього дикого міста.


Рецензии