Ахlмад амировасде

Гlалиханги хвана Шейхилав анна,
Щивха хутlун вугев гьудулзабазул?
Ахlмад Дадовги довегlан вуго,
Дунго цохlо вуго Хасавюрталда.

 
Дир хирияв гьудул Ахlмад Амиров,
Ахlулев гьечlо мун чlагояз кочlолъ.
Амма гьудулзаби гьимула даим,
Гьудул мун ракlалде щварав мехалда.

 
Нажмудинги хвана Периги анна,
Испагиев хlусен хlедин тlагlана.
Хlисаб гьабе гьанже гьал гьудулзаби,
Нахъе хутlаралги тlагlунел руго.

 
Каримхlажиясги баян реххана,
Босилfрин чlана тlокlалъ кодобе.
Зоя Гудоваги Гlабдулмажидги,
Киве щвананиги щоларо кодор.

 
Амма рагlи кьола Амиров дуе,
Гьале дун, Хlажияв Кримхlажияв,
Рикlхlад вугониги Ахlмад Давудов,
Дурр цlцlар кlоченаро ниж киназдаго!

magomedia.ru


Рецензии