Доць зь дазийМейТрам ву-х самк!

С поныдилка да ву рыльца
Зарэ ж мы тут враз увхваць.
А то натта во Наташка ш
Да далбаейць дзидКУ ЗЬ ВаКСь.

Нет. Мы сзадзи к нея зайдзим зь.
Да ухваць ув... прам цыцка зь!
От, ну, как даваць писяцель
Целяваци всех дзицяць?


Рецензии