О, Господи! Та вiн мене забув!

О,Господи!Та він мене забув!
Накинувши мені на плечі смуток.
Навіть мого кохання не розчув.
І кинувши до ніг тих незабудок,
Що позривав з чужих,старих садів.
Що потоптав той сад аж до веселки.
І повернутись совсім не хотів,
І довелось з душі його лиш здерти.


Рецензии
ти найцікаіші думки ховаєш тут? не несеш на КП..

Федик Юрий Михайлович   31.05.2013 08:30     Заявить о нарушении