Неодм нно допоможеvk ruta Рута

Кривава рана на зап*ясті,
стули думки,розгнівай серце,
хай частота його биття привищить 200 герців!

Нехай роботу не спиняє кофіцієнт стомлених ніг,
біжи ,лиш атом в тобі гине,
цей атом гніватись навчив!

Не озирайся на минуле,
поховане на кладовищі,
не заглядай в майбутє,
розквітнуте з надіями у вище!

Дивись у очі тій буденності,
зустрінЬся з паростком сьогодні,
врятуй від спраги безкінечності,
воно ж і піде по життю з тобою!

І не дивись під ноги і на сонце,
ти центром будеш поміж ними,
як яблуко зелене,але стигле,
має велику серцевину!

Покинь вже вчора,і тримай сьогодні,
і злапай завтра на майбутнє,
біжи туди там де кохають,
і там де ходять справжні -Люди!

Там,як впадеш,
хтось неодмінно,
піднімить із підлоги твою гідність,
бо з помічу банальних співпадінь,
Бог,зберігає анонімність!


Рецензии