Не боятись сказати н, дякуюvk ruta Рута

Кругом немов ареон,
всюди лише тільки я ,
і тільки я винна,
але ж безпричинною може бути тільки причина!

От дивлюсь,
всі риси обличча,
неперевершені,витончені,
невимовно гарні,
проте ,
коли надягаєш сотні масок,
забуваєш,яке лице під низом насправді!

Ти не гідний навіть зображення в дзеркалі,
і ім*я свого ти теж не гідний,
знищена порожня капсула з нервами,
небосхил,зоповнений прірвами!

Чай із молоком ,вітер в кишені,
монета застрягша між дерев*яних меблів,
і скільки б тобі не казали-надмірно,
зухвало виходиш,зі своєї ж гри,
раніше ніж самому потрібно!

Вперто рахуєш кроки до моєї невдачі,
зтираючи у попіл мешти,
ненавиджу твоє*але*,
інколи можна заплатити за товар,
не забравши гнилої решти!


Рецензии