останн й останн й дзв нок

Вже продзвенів останній наш дзвінок,
Що кликав нас на нелегкі уроки,
В життя доросле робимо ми крок,
Та важко нам шкільні забути роки.

Вже скоро вечір випускний мине,
Там будем ми сміятись і ридати,
Та час в житті невпинно промайне,
І школу зможем ми лише згадати.

Ми пригадаємо колись учителів,
Що вміли і хвалити, і карати,
І не забудем тих товарищів,
З якими не могли ми сумувати.

Ось школи покидаючи поріг,
Ми не забудем "Дякуєм" сказати,
І стоючи на розпутті доріг,
Свою ми кожен будем обирати...


Рецензии