Усе - вiдносно, панi!

                до пані Василини Іваниної

 Хто знає... Може, й справді, це таки не Ви,
 Прекрасна жінка, пані Василино...
 І може статись, що цей вірш невинний
 Пишу не я, або не Вам, такій сумній...
 І може, це не Ви, сумна, допіру
 Писали вірші, повні скноти й самоти...
 І може, я уже старий, аби рости,
 А Ви - не та, в яку колись повірив...
 Бо все умовне, що очам доступне,
 Усе те - марево, та сон, пустий туман...
 Бо те, що вічне, - не побачити очам,
 Те вічне - лиш  відчути можна смутно...


 25.03.2012
 Братіслав Лібертус





Рецензии
ВІДГУКИ:
***
А пані, може, хто це знає,
Вiд цiх віршів відпочиває?

Саловал 28.03.2013 16:01
***
Може, й так)))... Хто ту жіночу душу розгадав?)))
Дякую за відгук, пане Саловале!

З повагою - Братіслав.

Братислав Либертус На Белорусско 24.05.2013 01:13

Братислав Либертус На Украинском   28.05.2013 20:10     Заявить о нарушении