Гр х за гр хvk ruta Рута

Смішно спостерігати за тим,
як люди пручаються ,бігають,вимолюють,
хоча все стає очевидним і зрозумілим ще на початку,
що ніяка олійна ікона не забере біль нирки,
жодний гірський камінчик,
результат нажаль не залежить від положення зірки!

Ніякий гороскоп,
спалюй закреслюй,рви,
невідомий лікар не пропише жадані пігулки,
собака не народить цуценят їлового кольору,
тільки тому,що він твій улюблений!

Тож нащо ти чекаєш ?
спогади,миті,вуличну магію?
з душевними танцями?
віра помирає там де ти риєш могилу іншому,
під брудними нігтями,
чи самісінько поміж пальцями!


Рецензии