культовим сучасникам

(деяким культовим сучасникам, присвячується)

Ними усі закладено полиці,
Та не знайти їх слова в мережі,
Їх участі бажати не годиться,
Якщо думки не ваблять не живі.

Не заздрю їм, їх книги випадковість,
Роки зітруть  надуманість у пил,
А серцем щирим вирощене  слово,
Проб’ється крізь уламки черствих брил.

Бо слово це зерно життя, ідея,
Яка й у стужі крижаній жива,
Краплина, але вічності всієї ,
Не вистачить її пізнати дна.

Нехай вони, успішні комерсанти,
Книжки їх згинуть в темних закутках,
А слово з Інтернету  дилетантів,
Коріння пустить у людських думках.


Рецензии