К нець, як початок, початок, як к нецьvk ruta Рута

Але та радість нажаль десь там,
замість оболонки серця,
схована,
а ззовні лише гіркий вираз обличча,
навіть не знаю,напевне це втома....
життєві запаси золотом Ельдорадо вичерпані!

Немов гірське повітря але в ньому забракло чистого кисню,
і там де мусила запаморочитись голова,
звузились усі судини закипіла кров,
намальована та дорога невдачі чорною крейдою ,
з опудалом-вороном на захід чолом!

Де хвилі гойдають несумісне з сумісним,
накривають з головою вразливі місця,
там розбивають об воду кримезні надії,
і передвчасно показують дно-як двері до початку свого кінця!

Меланхолія розвивається там,
де ми невзмозі контролювати сказане,
впевнені кроки розм*якли від солених річок,
не ладні взяти до уваги усе що відбувається,
коли ти не можеш обхопити себе руками,
от тоді все добре закінчується,
а інше, нажаль, починається!


Рецензии