Любов Силует

Подарував сьогодні квіти,
Подарував блакитне небо.
Від тебе буду вічно шаленіти
Подарував усе що треба.
Твоя любов до мене лине,
Мов проміння сонця з небес,
Тебе ніколи не покину,
В моєму серці ти живеш.
Хай малює вітер з хмар,
На небі твій портрет.
В моїй душі кохання жар -
Любові силует.

© 2011 Лілія Звада


Рецензии