Темрява

               
Я не бачу нічого,
Я втратила зір.
Що коїться в світі?
Війна або мир?
Як люди живуть?
І яка доля в них?
Так багато питань
І простих, і складних..
Я побачити хочу,
Як зірки палають,
Як сонячні промені
В небі мерцають..
Але бачу лиш
Темні хмари в очах..
Дивлюсь я на щастя
Лише у дивах.


Рецензии