Без прикрас...

День починається з міцної кави,
Ніхто не тримає нікого,
Тонкі курити - остання забава,
Сценарій кіна німого.

Навіщо стирати останню надію,
Якщо щось у пам'ті б'ється.
Про щастя пташине зовсім не мрію,
Коханням це більше не зветься...

Здається,що спати я трохи втомилась,
Навіщо мене торкатись?
Навідь спочатку тобі я не снилась,
Набридло мені намагатись...


Рецензии
осталось только музыку написать.высако и красиво!

Бельами   28.05.2013 14:28     Заявить о нарушении
Вы считаете это похоже на песню?

София Романенко   29.05.2013 11:09   Заявить о нарушении