Вдвох, але нев домо нащо? vk ruta Рута

Нудотний запах жінок на сорочці,
в неї теж на вустах застигли ,
більш витончені ,вишукані,
більш романтичні й досконалі поцілунки,
...зовсім чужих губ!
кому потрібен цей потертий,
залитий самотністю й безпорадністю помилковий шлюб?

Вони прогавили все що мали,
віддали за безцінь на барахолці,
непотрібних й антикварних речей,
той рубін,
який був по-середині їхнього спільного серця,
потерся змарніл і в кінці розтопився,
від поглядів мов струменів ,
безжально -заздрісних,
холодно-зимових очей!

Здається якби душа могла стати повією,
вони б і її запроторили у будинок розпусти,
бруду й чуток,
щоб остаточно світу гнилі подарувати двох,
безвідмовних,без слова честі,
Бога,моралі і без власних думок.....

Вони щовечора дивляться фільми разом,
залишають очі на екрані,
гідність кладуть на полиці,
а спати йдуть у різні вітальні,
і лягають у ліжко на диво,
теж ,наодинці!


Рецензии