Забути все хочу...

Заплакані очі що ночі ,
 і тіло , мов вата легке,
  нічого не хочу,
   забути все хочу,
    щоб вмерли в мені усі почуття,
навіщо зустрілись,
 шкодую що дня,
  так легко було і спокійно...
   тепер на душі, ця рана страшна,
    лікувати її я не взмозі..
навішо ти дзвониш?
 навіщо ти пишеш?
  що любиш говориш мені
   ти щодня..
    я думаю, треба тобі все рішити,
Або ти зі мною,
  або хай ВОНА...


Рецензии