Кохання - морок...

Я зрозуміла одне,
кохання - це морок..
Що втягуе душу твою..
страждання, страхи і болісну втому,
що по краплині життя твоє ссе...
і ти, як не вільна
обмотана дротом
кричиш до плачу
щоб почули тебе.
А як ще інакше назвати кохання
коли воно в тебе середину рве...


Рецензии