Н в якому раз vk ruta Рута

Саме в неочікуваному темному закутку,
нам зав*язують руки відчаєм,
і диявол вдихає у нас зраду,
проносячи душу над сплячим містом ,
згасаючою свічою,
обпалюючи криваву рану!

Колись було цікаво ,що скажуть,
страшно за те,що про тебе подумають,
тепер ж однаковість- нас лякає,
схожість-обурює!

Невже в кожному живе той біс?
гідний лише на руйнування тендітної волі?
занад то багато зайвих людей,
а після них брудної,багряної крові!
не все ж так просто,прекрасно,
смачно,ніжно ,чудово,
можливо без проблем не буває щастя,
а без тепла не буває любові!

Хіба ж здатний кохати зкам*янілий шмат,
який навіть не б*ється?
бо ж по середині голови має бути розум,
по середині тулуба-серце!

Коли народжується світло,
за ним таїться пітьма,
у цинкових обладунках,
у покровах ночі,душею кривить і хоче спіймати,
не дай Боже,
довгими пазурями смерті,
йому це біле й тендітне,
таки обійняти!


Рецензии