Повернути погане набагато легшеvk ruta Рута

Було б краще,
якби все зробив сам,
не покладаючи надій на маленькі плечі тих,хто був поряд,
не розбризкуючи цупкий результат,
на краплини болю,та горя!

Не рикошетив би й той ганебний стан,
не розмножувався у двічі,
асфальтовані думки на вустах,
покрились пліснявою відчаю...

Кримезний одяг душі,
обвис,
вона змарніла від нервового стану,
кидаючи все на ваги,
я став жертвою свого ж обману!

Так,я б гори звернув,
повернув ту сплячу красу,
у зиниці свого морока,
життя-бумеранг,
у нас зуб,за зуб,
як око,за око......


Рецензии