Четверта ноч. М сяць. Не заснути

Четверта ночі. Місяць. Не заснути.
Чогось так хочеться,
А саме: не збагнути,
Що ти мене покинула назавжди,
Я не побачу знову тих очей,
Які кохав, кохав насправді,
Що бачив в снах стільки ночей.
А що ж тепер?
Безсоння і безглуздя…
Растане зірка у полоні забуття.
Світанок вмер,
І сірих хмар безсуддя
Буденно укриватиме буття…


Рецензии