Поки ти спишvk ruta Рута

*Поки ти спиш*vk_ruta (Рута) ©
Те кохання для мене дійсно безцінний дар,
але чи вправі я приймати цей подарунок з вольовничих рук Богів?
мені Господь як блискавку кинув на плечі,
почуття та здатність любити,
збільшив тагяр і не добавив волів!

Спочатку буде жити в моїй голові-симпатія,
яка нитками розростеться у любов,
буде колоти у середині серця,
висмоктуючи з мого тіла усе життя,і усю кров!

Пізніше буде -кохання,
яке наче паразит захопить самі кістки,
воно повісить замок на ганчір*я душі,
тоді я буду невзмозі самостійно встати на ноги,
і нести далі ті непосильні ноші!

А потім,..........
а потім ,знаєш що?
я буду страждати від недопочуттів від тебе,
засинати в обіймах алкоголю,
як Сафо і Кареніна,
приревную до всього світу,
продам душу дияволу,
але так і незалишусь назавжди для тебе молодою!

Стрибну з гори у безшумне море,
або кинусь під потяг,
оповию себе лишень твоєю волею,
а далі,
одного дощового дня я піду світ за очі,
і десь на невідомій дорозі там збожеволію!


Рецензии