Якби все було наст льки простоvk ruta Рута

А ти прицілься,
можливо попадеш прямо у крижане серце,
влучиш так,
що воно розлетиться на мільйони маленьких,
воно ж і так вже ніколи в житті не заб*ється,
ним керує безжальний демон!

Воно не розтопилось у вогні твого кохання,
не потонуло у морі солених сліз,
хіба таке, гідне на існування?
нехай саме це,буде останній каприз!

І вії ламаються від подиху смерті,
скроні здавлює гарячий біль,
воно ж під натягом саме розірветься,
обманювало все житття і зараз це робить,
ото ж бо благаю не вір!

Не вір тій споруді ,
яка за розпусту,
криваві п*ятниці,
ганчірні чутки,
це ж була не гнійна рана,
і тепер нуль спогадів,
а замість голосу поступові гудки!

Так що стріляй,поки є сили,
поки злість керує рукою,
він ж прикутий до одної долі,
і тут вже ніхто не прикриє його тіло собою...

Стріляй,як в останній раз,
без промови ,жалю,
лишніх думок!
скількі разів рятувала,
але душа цього ідола,
вже ніколи не попаде у рай!
тож дій,ламай,не зволікай,
натягуй,тисни і просто.....
.......стріляй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Рецензии