Все й одразу-в результат -н чогоvk ruta Рута

*Мертве не народжує живе*,
хіба ця фраза не ставить крапку й клеймо на тобі?
не відкриває усю коротливу суть твоїх відносин?
тобі завжди потрібна лишня ганчірка в будинку,
але мені здається їх в тебе вже вдосталь!

Як хочеш виростити квітку,
хай вона буде найжаданіша в світі,
як хочеш збудувати місто,
нехай воно вистоїть усі негоди,
і стане найвеличнішим !
хочеш виростити дитину,
то тільки з розуміння щастя й кохання,
все що не робиш,роби на повну,
бо ніколи не буде доброго рузультату й сенсу з того,
що ми закопуєм ще на початку!

Та мудрість розквітне лише з роками,
коли внутрішне попросить вже зупинитись,
і більше нікуди не йти,
бо втративши все,зрозумієш,
що бодай половини міг зберегти!


Рецензии