В

Ти навiть не приходиш в моi сни,
Як не молю, не кличу – не приходиш
Так як же бути, як же жить менi –
Нема тебе, i в серцi тугу множиш

Це математика страждань моiх,
Коли болюче «досить» Бог почуе,
Й весна розтопить цей пекучий снiг?
(Коли вже лисий чорт мене врятуе?

Бувае завжди так. Замрiюсь я,
Знайду новенького собi когось у фати,
А поруч  бiгають Валера, Стас, Iлля
Менi ж подобаеться зайнятий, жонатий)

Це, мабуть, загадки моей душi
Менi ж бо завжди треба, що не маю
Так пробачай, цiлуй i залиши
Все в таемницi.. Ну а я зникаю.


Рецензии