Хлопець з криниц vk ruta Рута

Чи дійсно блакитні очі бережуть усю вологість прозорої води криниці?
пухнасте й водночас лагідне волосся,
колосся пшениці на полі дідів?
той хлопець мені душевно доволі знайомий,
і ніби чужий,але все таки мій!

Шкода ,що час таки бере все під своє владарювання,
коли заклопотаний,
тяжко помітити ту крихітну нестачу,
яка колись була сенсом всього життя,
в нас відбирають все і всіх,
любов,друзів і нас надодачу!
залишаючи лиш серцеве биття!

Ти напевне досі любиш молоко,
без якого кожна година-дарма прожита,
так само і свіжеспечений хліб,
якби ти тільки знав,
як мені не вистачало тебе у важкі хвилини,
твого волосся і порожні такі незмістовні,і недоречні пусті балачки!

Тебе так непомітно вкрали,
затягнули у болото сумішей й диму,
відрубали моє коріння яке вросло в твій стовбур,
мене таки врятували залишивши на березі,
а от тебе там і покинули!

Тепер проходиш повз ,
рідний але чужий,
я без тебе,але все ще з тобою,
знаєш,краще бути для когось ніким,
але завжди бути собою!


Рецензии