Наст льки тенд тне, що краще не рухатиvk ruta Рута

А я була сьогодні така гарна,
а ти розібрав мою душу на цегли,
змінив курс,
і звів два потяги з зустрічної на оду колію.
Залишив недописаним те,
що складалось роками,
розбив викинувши через вікно,
мою тілесну гармонію!

А от я,
настільки маленька кріхітна,й тендітна,
хоч і моє серце завбільшки ніж дев*яти поверховий будинок,
я НЕ можу НЕ любити,
НЕ кохати,НЕ ніжитись,
у твоїх прозорих,
давно вже не теплих обіймах!

Мені все рівно,що я на стільки хвора тобою,
вижени мене з свого життя,
а я ,як собака,
яку покинули за 20 миль до будинку,
покірно повернусь,
де почалось і закінчиться моє буття!

Буває часом так боляче,
що нігті залишають глибокі рани на дитячих долонях,
а подушка не встигає висихати від сліз,
але далі йду по тій клятій дорозі,
з розумінням того,
що нам з тобою не нагору,а лише вниз!

Ти завжди будеш на мені бачити лише посмішку,
я потерпаю від своїх же мур,
ніколи не запитаю,*чому ж все так сталось?*,
просто одного теплого вечора ,
на одній людяній вулиці,
в моє серце поцілив Амур!


Рецензии