Що можу тоб дарувати я?

Що можу тобі дарувати я? ласку,
Всю ніжність, мільйон поцілунків і казку,
Про принца й принцесу, які разом навіки,
Яким кожен день посміхаються діти…

То казка, життя – зовсім інше, ти ж знаєш.
І навіть, якщо дуже сильно кохаєш,
Не зможеш в реальність її залучити,
Невже, так ховаючись, будемо і жити?

Будемо! Таємницею час оповитий…
А інший шлях, навіки закритий.
Буду дарувати тобі свою ласку,
Мільйон поцілунків, обіймів і казку…


Рецензии