***

І чому мене тягне до тебе?
І чому всі думки лиш тобі?
У очах твоїх бачу я небо,
І для тебе пишу я вірші.

Ти для мене є сенсом життя.
Я для тебе, так, просто знайома,
Хочу тихо піти в забуття,
Але кіт лиш чекає удома.,

Я б страждала і плакала, правда,
Та не можу так ранити душу,
Увісні тебе бачити рада,
А в реальності мабуть не мушу…
Я чекаю твого повідомлення,
Як ясного сонця на небі,
Та приходять мені лиш оновлення,
І вони нажаль не від тебе.

Ти пробач мене,я не хотіла,
Говорити всього, але…
Я сказала це тихо і вірила,
Що кохання в тобі десь живе…


Рецензии