Ти все що менi потрiбно

Ти все що менi потрiбно
Кохання моеї мрiї
I бачити необхiдно
Довгi твої чорнi вiї.

Також очi красивi
Що з розуму зводять
Такi веселi, грайливi
Мене швидко заводять.

I тендiтне твое бiле тiло
Немов берiзка у полi
Не важливо, що серце болiло
За тебе, я вдячний долi.


Рецензии