Нема рентабельност

Розправ свої крила, для мене, по-довше
я знаю-це важко боротись зі мною
Веселіше буває на весні по одинці
Коли хмари розтають і стануть водою

Розбавлені фарби рятують калік
Які захотіли купатися в морі
А я не встиг зануритись в світ
Який створила ти ... немовби

Закохатися перед Господом
Поклястися у ненависті
Розбуджуватися пізньою осінню
Немає рентабельності

І да...
я мабуть стану сумнішим в прах
Тому що мені вистачило тижня
Щоб тобою поїхав дах.


Рецензии