***

В думках моїх,
В душі
І в молитвах.
Завжди зі мною
Зліва у грудях.
Нехай далеко –
Поруч відчуваю.
Неначе завжди
За руку тримаю.
Нехай нелегко –
Я завжди з тобою.
В лиху годину
Серце заспокою.
Завжди з тобою.
Тільки пам’ятай...
В думках, в душі
Завжди мене тримай.


Рецензии